Nerunguven - நெருங்குவேன் | Tamil Lyrics | Joshua Sagayanathan | Joshua Amos | Rahul M - Christian Short Sermons and Tamil Sermon Outlines

New Levels Ministries Official - We welcome to our site! We will be uploading Christian short sermons! Biblical Sermons! Bible studies! Motivational sermons! inspirational sermons! Bible theologies! Bible verses! Short inspirational sermons! Awakening sermons! bible doubt's! Biblical thoughts! Inspirational quotes! Today's bible verse! Tamil Sermon outlines! English sermon points! Sermon notes! Best Christian short sermons!

Breaking

.

.

Friday, 7 March 2025

Nerunguven - நெருங்குவேன் | Tamil Lyrics | Joshua Sagayanathan | Joshua Amos | Rahul M

 Nerunguven  ummai Nerunguven 

Nerunguven  ummai Nerunguven 


1. Ummai naan ninaikkumpotu 

     Eakkam konden..

     Ummai naan Ariyumpothu   

      Mitkappatten...


En kankalil kavarche neerare

En Sevikalil Inimai neerae - 2


Nerunguven  ummai Nerunguven 

Nerunguven  ummai Nerunguven  


2. Ennaalum Eppotum 

    um marpil cayven...

    Ennalum En Ithayam

     ummotu Innaiyum..


Ullankaikalil Ennai Varaintu vaitheer

En Nenaivaai  Ennalum Iruntheer -(2)


Nerunguven  ummai Nerunguven 

Nerunguven  ummai Nerunguven( 2)







நெருங்குவேன் உம்மை நெருங்குவேன் 

நெருங்குவேன் உம்மை நெருங்குவேன் 


1. உம்மை நான் நினைக்கும்போது 

  ஏக்கம் கொண்டேன்

  உம்மை நான் அறியும்போது   

  மீட்கப்பட்டேன்


என் கண்களில் 

   கவர்ச்சி நீரே 

என் செவிகளில் 

   இனிமை நீரே -2


நெருங்குவேன் உம்மைநெருங்குவேன் 

நெருங்குவேன் உம்மை நெருங்குவேன்


2. எந்நாளும் எப்போதும் 

  உம் மார்பில் சாய்வேன்

  என்னாலும் என் இதயம்

  உம்மோடு இணையும்


உள்ளங்கைகளில் என்னை

    வரைந்து வைத்தீர் 

என் நினைவாய் 

   எந்நாளும் இருந்தீர் -2


நெருங்குவேன் உம்மை நெருங்குவேன் 

நெருங்குவேன் உம்மை நெருங்குவேன் - 2

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting our page.

Recent posts

.

Comments

recentcomments

.

.

Christian Short Sermons and Tamil Sermon Outlines
Subscribe Via Email

Sign up for our newsletter, and well send you news and tutorials on web design, coding, business, and more! You'll also receive these great gifts:

Home Top

Post Top

Tags

Followers

New Levels Ministries

.

Translate

Wikipedia

Search results

Popular Posts

.

Pages